Zbog širenja poslovanja i novih projekata, te upražnjenog radnog mjesta, Jetex sa zadovoljstvom traži nove članove svog logističkog tima. 

VILIČARIST komisioner ( m/ž) – više izvršitelja

  • Mjesto rada:  Zagreb – Žitnjak
  • Početak rada:   studeni/prosinac 2021.
  • Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, prijepodnevna smjena, na određeno vrijeme s mogućnošću zapošljvanja na neodređeno


Opis radnog mjesta

Skladišni poslovi kao što su komisioniranje robe prema nalozima putem  ručnih terminala, pakiranje robe, kontrola ulaza i izlaza robe, pozicioniranje robe te utovar/istovar robe viličarem

Uvjeti: 

NKV,SSS; minimalno 1 godine iskustva u skladištu i procesima skladišne manipulacije te će u daljnji proces selekcije biti pozvani isključivo kandidati koji zadovoljavaju ove uvjete, poželjno radno iskustvo u skladištu ili na sličnim poslovima.

  • Poželjno: motiviranost i sistematiziranost, kao i pozitivan stav, osnovna informatička pismenost, dozvola i iskustvo za rad sa skladišnim strojevima (regalni i komisioni viličari )
  • Idealan kandidat svojim pristupom i radnim navikama uspješno izvršava radne zadatke i aktivno sudjeluje u svim procesima. Odgovoran je i iskren u radnoj sredini. Tolerantna osoba koja poštuje kolege. Stalno unapređuje svoja znanja.
  • Nudimo Vam mogućnost napredovanja, kontinuiranog usavršavanja i praćenja Vašeg razvoja; rad sa dinamičnim timom; zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava. Redovna i dodatna primanja kroz bonusnu politiku odnosno nagrađivanje iznadprosječnih rezultata.

Vašu proaktivnost prepoznajemo i nagrađujemo!

Svoju molbu i životopis pošaljite nam do 30.11.2021.g. na mail adresu info@jetex.hr

U daljnji proces selekcije pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!