jetex_distribucija-paketa

Integralog i njegov distributivni brand JetEx nastavljaju s modernizacijom i širenjem poslovanja na području usluga distribucije, točnije dostave paketnih pošiljaka. S obzirom na rast gospodarstva (posebice grane turizma) i povećanja potrošnje, pružatelji usluga paketne dostave – uključujući i Integralog, našli su se pred izazovima preopterećenosti.

Kao što već vjerojatno znate, Integralog – JetEx vrši usluge paketne dostave na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, te je na navedenom području već postigao ugled i primat u točnosti i brzini isporuka.


 

Širenje usluga kao odgovor na zahtjeve klijenata

S obzirom na tržišne izazove na području paketne dostave u Hrvatskoj, Integralog i JetEx odlučili su investirati u širenje svoje postojeće usluge. Svrha investicije i širenja poslovanja primarno je zadovoljstvo Klijenata, te odgovor na njihove zahtjeve da se kvaliteta koju trenutno pružamo za područje Zagreba proširi i na ostale regije u Republici Hrvatskoj.

Stoga je vrijedni JetEx tim u proteklom periodu započeo investicijski ciklus i do sada postigao sljedeće:

  • Razvijen je novi software za potrebe paketne dostave u suradnji s partnerskom IT tvrtkom Tomsoft d.o.o., jednim od lidera na području inovacija. Razvoj tog softwarea je on-going proces koji će rezultirati poslovnim rješenjima koji još nisu prisutni na našem tržištu
  • Postojeći vozni park bogatiji je za 5 novih Renault Master vozila. Sva naša vozila, skuteri i automobili, su visokog nivoa i zadovoljavaju sve tehničke i zakonske uvjete.
  • Jetex od 01.07.2018. vrši paketne isporuke za područje Krapinsko – zagorske županije, te Međimurske i Varaždinske županije.

 

Naravno, vrijedni JetEx tim tu ne staje. U tijeku su pripreme za početak djelovanja u regijama Istre, Kvarnera i Rijeke, te Karlovačke županije.

Početak paketne distribucije u navedenim regijama očekuje se tijekom kolovoza 2018.