• same-day-delivery

Same Day Delivery – SDD Jetex Express

Novost na hrvatskom tržištu, naša Same Day Delivery usluga je posebno skrojena prema potrebama web shop-ova i trenutno je, osim nas, ne nudi nitko na hrvatskom tržištu!

Naime, pošto i sami prakticiramo on-line kupovinu, njena jedina negativna strana nam je, kao vjerojatno i Vama, ali i svima drugima, vrijeme dostave pojedinog proizvoda – koje najčešće iznosi od 2 do 5 dana. Smatramo da bismo ovim našim rješenjem dali jednu novu dimenziju Vašoj online trgovini i ponudi, ali i online trgovini i ponudi općenito, gdje kupac za malu razliku u cijeni dostave, kupljeni proizvod dobiva „odmah“ (ili barem/najkasnije u toku istog dana), a što je već neko vrijeme ustaljena praksa u svjetskim metropolama (obuhvaćen je sam grad + „Metropolitan Area“) !

Koje su prednosti?

Isporuka isti dan – pošiljke preuzete do 16:00h kod vas dostavljamo im isti dan do 20:00h.
Feedback – dajemo povratnu sistemsku informaciju o izvršenoj dostavi i po potrebi dostavljamo idući radni dan ovjerenu prateću dokumentaciju.
Ljubazno osoblje – naši dostavljači iskusni su i provjereni profesionalci koji svojim pristupom i proaktivnošću daju dodanu vrijednost samoj usluzi.
Sigurnost i kvaliteta – sva naša vozila (skuteri, manja i veća dostavna vozila) visokog su nivoa, te zadovoljavaju sve tehničke i zakonske uvjete.

Za više detalja o ovoj usluzi molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme 

Odlično za Vašu web trgovinu

Istodnevna dostava (Same Day Delivery) daje novu dimenziju online trgovini i ponudi, ali i online trgovini i ponudi općenito, gdje kupac za malu razliku u cijeni dostave, kupljeni proizvod dobiva „odmah“ (ili barem/najkasnije u toku istog dana), a što je već neko vrijeme ustaljena praksa u svjetskim metropolama (obuhvaćen je sam grad + „Metropolitan Area“)!

dostava-robe-jetex

JER MI PREDSTAVLJAMO VAS

Svjesni smo da Vas kao naručitelja predstavljamo na adresi primatelja Vaših pošiljaka, te da osim same profesionalnosti dostavljača, posvećujemo veliku pozornost i resurse na vlastiti vozni park kojemu je prosječna starost 1,5 godina, te da su naši dostavljači profesionalno opremljeni i uniformirani u skladu našeg vizualnog  identiteta.

Za više informacija o ovoj usluzi molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na mail: info@integralog.hr