iso9001-iso14001

Što su ISO9001 i ISO14001 certifikati?

Tvrtke često naglašavaju važnost posjedovanja tih certifikata, ali mnogim korisnicima usluga nije u potpunosti jasno što za njih to znači. Posjedovanje ISO certifikata, društvu donosi međunarodno raspoznavanje kvalitete poslovanja, te interno poboljšanje u ekonomskom i društvenom poretku. Međunarodno priznata kvaliteta ISO standarda osigurava bolji ugled na međunarodnom i domaćem tržištu automatski stavljajući Vaše poslovanje u sferu bolje konkuretnosti. ISO standardi nemaju predpostavljene okvire veličine društva, već su sve organizacije od malih obrtnika i tvrtki do velikih korporacija jednako podložni ISO standardima u svrhu postizanja ciljeva kvalitete, bolje konkuretnosti i povjerenja kupaca na globalnom nivou.

ISO9001 certifikat

Ovaj certifikat je dokaz da je tvrtka procesno i općenito organizacijski visoko profesionalno strukturirana, te da u potpunosti ovladava svim standardima i aspektima usluga koje nudi.
U našem slučaju to znači da svi sudionici procesa, infrastruktura te procesi sami zadovoljavaju visoke standardne poslovanja definirane na europskom i svjetskom nivou.
Sam proces dobivanja navedenog certifikata nije nimalo jednostavan, potrebna je stručnost, znanje i iskustvo, te je isto mjereno strogim inicijalnim i povremenim nadzorom ovlaštenih tvrtki za certificiranje.

 

ISO14001 certifikat

ISO14001 certifikat je dokaz da smo također svjesni uloge u društvu, a kroz prizmu ekološke svijesti našeg mogućeg utjecaja na klimatske promjene i onečišćenje okoliša. Stoga smo propisali jasne standarde poslovanja kroz vozni park prema visokim Euro 6 standardima, zbrinjavanje otpada i općenito ugljičnog otiska našeg poslovanja na planet Zemlju.

Integralog i Jetex Express timovi naporno su radili na stjecanju navedenih certifikata, stoga ih s ponosom i zadovoljstvom ističemo kao dio našeg poslovanja, a ne kao marketinški alat. Navedene certifikate dodijelila nam je tvrtka TQV ADRIA  koja je međunarodno priznato certifikacijsko tijelo.

 

iso9001-integralog   iso14001-integralog