Nacionalna distribucija – Jetex Express

Razvili smo nacionalnu distribucijsku mrežu kojom osiguravamo maksimalnu pokrivenost teritorija i mogućnost dostave paketnih i paletnih pošiljaka unutar 24 sata.

Nudimo organizaciju prijevoza od malog paketa, sve do prijevoza velikih količina uz individualna logistička rješenja prilagođena zahtjevima i potrebama klijenata. Naglasak usluge je na kvaliteti i brzini dostave, dostupnosti informacija i mogućnost nadzora nad pošiljkama.        

Pouzdan smo partner web trgovina

Jetex dostava vodeći je pružatelj usluge dostave proizvoda na željenu adresu kupca. Prilagođavamo se specifičnim zahtjevima internetske prodaje,  te na brz i pouzdan način omogućavamo dostavu robe do krajnjeg kupca. Konstantnim unapređenjem softwarske podrške JETEX dostava u svakom trenutku omogućava Vaš uvid u proces dostave i statuse pošiljaka, te garantira kvalitetu i brzinu procesa. 

Dostava do pojedinih kupaca je specifična i zahtjeva drugačiji pristup jer primatelji (npr. trgovački lanci Drogerie Markt, Metro, Getro, Konzum, Plodine, Pevec, Kerum, Špar) imaju sofisticirane logističke procese, ali ne jednake jedne drugima, tako da njihovi dobavljači tj. naši klijenti, moraju imati svoj sustav (naš sustav) prilagođen svakome od njih. Rok dostave je po principu 24 ili 48 sati od naloga primatelja, a sve je upravljano našim WHS (Windows Home Server) sustavom i popraćeno od strane našeg odjela distribucije. Transportne jedinice u pravilu su paletne i paketne, ali moguće je organizirati distribuciju i bilo kakvog drugog transportnog pakiranja.

S ponosom Vam predstavljamo Jetex dostave – brend tvrtke Integralog d.o.o. pod kojim pružamo jedinstvene usluge hitnih gradskih dostava po sistemu ”od vrata do vrata”.

Imate paket ili pošiljku koja u roku od 90 minuta treba biti na drugom kraju grada? Evo nekih od razloga zašto angažirati nas…

  • Radno vrijeme – od 7:00 do 18:00h
  • Otpornost – na nepovoljne vremenske uvjete.
  • Pristupačnost – mogućnost narudžbe telefonom, e-mailom ili putem online obrasca.
  • Brzina – u praksi smo u 98% slučajeva brži od zadanog vremenskog roka.

NAPLATA

PRIVATNE OSOBE – plaćanje u gotovini (novčanicama) prilikom predaje pošiljke. Izdajemo fiskalni račun.

POSLOVNI KORISNICI – plaćanje po ponudi na transakcijski račun. Uz sklapanje ugovora o suradnji nudimo odgodu plaćanja do 30 dana i povoljnije uvjete plaćanja.

Jetex usluga HITNA GRADSKA DOSTAVA trenutno je dostupna samo u gradu Zagrebu i okolici. Uskoro će biti dostupna i u sljedećim gradovima: Split, Zadar, Rijeka, Pula i Osijek.

Za više informacija posjetite našu internetsku stranicu na adresi jetex.hr ili nam se obratite putem kontakt forme.

Na sve Vaše upite rado ćemo odgovoriti u najkraćemu mogućem roku.

Odlično za Vaše poslovanje

Za Vas obavljamo:

  • Hitnu gradsku dostavu u roku od 90 minuta
  • Dostave u istom danu (Same Day Delivery)
  • Klasične dostave paketa i paleta u roku od 24h, 48h, 72h na području cijele Hrvatske.

Na našu distribuciju se možete osloniti, kod nas imate sve usluge na jednom mjestu!

paketna-distribucija-jetex

JER MI PREDSTAVLJAMO VAS

Svjesni smo da Vas kao naručitelja predstavljamo na adresi primatelja Vaših pošiljaka, te da osim same profesionalnosti dostavljača, posvećujemo veliku pozornost i resurse na vlastiti vozni park kojemu je prosječna starost 1,5 godina, te da su naši dostavljači profesionalno opremljeni i uniformirani u skladu našeg vizualnog  identiteta.

Za više informacija o ovoj usluzi molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na mail: info@integralog.hr