INTEGRALOG usluge

skladistenje-robe

SKLADIŠTENJE I MANIPULACIJA ROBOM

Integralog skladišta trenutno raspolažu sa 15.000 paletnih mjesta, na više od 16.000 m2 skladišnog prostora. Trenutno imamo 5 skladišnih zgrada na tri lokacije.

Pročitaj više

paketna-paletna-distribucija

NACIONALNA DISTRIBUCIJA

Dostavljanje robe bilo kada i bilo gdje, od hitne dostave u roku od 90 minuta, ili dostave u istom danu / SameDayDelivery, te klasične dostave paketa i paleta u roku od 24h, 48h, 72h na području cijele Hrvatske …

Pročitaj više…

distribucija-jetex

SAME DAY DELIVERY

Same Day Delivery – dostava isti dan skrojena je po mjeri poslovnih korisnika koji su snažno orijentirani prema svojim kupcima i krajnjim korisnicima, te im žele pružiti dostavu željenog proizvoda u najkraćem mogućem roku, a to je isti dan.

Pročitaj više

medunarodni-transport

MEĐUNARODNI TRANSPORT

INTEGRALOG svojim višegodišnjim iskustvom u području organiziranja transporta kotira vrlo visoko, poglavito u segmentu zadovoljstva klijenata. Za svoje klijente ugovaramo konkurentne tržišne cijene transporta s najoptimalnijim tranzitnim vremenom.

Pročitaj više

medjunarodni-prijevoz-robe

MEĐUNARODNO OTPREMNIŠTVO

Međunarodno otpremništvo je kompleksan skup raznih usluga koje radimo za Vas, a to su: usluge uvoznog i izvoznog carinjenja, te poslova carinskog posredovanja nad robom, međunarodni transport robe svim vrstama prijevoza cestovni, morski, zračni, kontejnerski…

Pročitaj više

usluge-savjetovanja-integralog

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Sva područja za koja nudimo savjetodavne usluge (maloprodaja, veleprodaja, informatizacija poslovanja) usko su povezana sa područjem logistike, što nas stavlja u odličnu poziciju u kojoj kao logističar, znamo i možemo detaljno analizirati važne i potrebne parametre da bismo predložili primjenjiva rješenja.

Pročitaj više