SDD – Same Day Delivery – Jetex Express

Novost na hrvatskom tržištu, naša SDD usluga je posebno skrojena prema potrebama web shop-ova i trenutno je, osim nas, ne nudi nitko na hrvatskom tržištu!

Naime, pošto i sami prakticiramo on-line kupovinu, njena jedina negativna strana nam je, kao vjerojatno i Vama, ali i svima drugima, vrijeme dostave pojedinog proizvoda – koje najčešće iznosi od 2 do 5 dana.

Smatramo da bismo ovim našim rješenjem dali jednu novu dimenziju Vašoj online trgovini i ponudi, ali i online trgovini i

ponudi općenito, gdje kupac za malu razliku u cijeni dostave, kupljeni proizvod dobiva „odmah“ (ili barem/najkasnije u toku istog dana), a što je već neko vrijeme ustaljena praksa u svjetskim metropolama (obuhvaćen je sam grad + „Metropolitan Area“) !

Za više detalja o ovoj usluzi molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme ili slanjem mail-a na info@integralog.hr , te Vam za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju.

Call centar

Pozivanje i sms obavještavanje primatelja (B2C i B2B).

COD - Plaćanje pouzećem

Usluga plaćanja pouzećem (Cash on delivery).

Povezivanje aplikacija

Mogućnost povezivanja sustava (API) za automatsku razmjenu podataka – novi nalozi, statusi pošiljaka, itd.

Dodatni popust

Ukoliko se roba skladišti u našem aranžmanu (našem skladištu) nalozi za istodnevnu dostavu se zaprimaju do 15h, po cijeni prikupa u 10h, te se odobrava popust od 15% na cjenik SDD usluge.

Za cjenik molimo Vas da pošaljete upit na mail ili putem kontakt forme.

Odlično za Vaš webshop

Istodnevna dostava (SDD) daje novu dimenziju online trgovini i ponudi, ali i online trgovini i ponudi općenito, gdje kupac za malu razliku u cijeni dostave, kupljeni proizvod dobiva „odmah“ (ili barem/najkasnije u toku istog dana), a što je već neko vrijeme ustaljena praksa u svjetskim metropolama (obuhvaćen je sam grad + „Metropolitan Area“)!

JER MI PREDSTAVLJAMO VAS

Svjesni smo da Vas kao naručitelja predstavljamo na adresi primatelja Vaših pošiljaka, te da osim same profesionalnosti dostavljača, posvećujemo veliku pozornost i resurse na vlastiti vozni park kojemu je prosječna starost 1,5 godina, te da su naši dostavljači profesionalno opremljeni i uniformirani u skladu našeg vizualnog  identiteta.