Distribucija – Jetex 24, Jetex Express i partneri

Naša snaga je u dostavljanju robe bilo kada i bilo gdje. Naši specijalisti u ovom odjelu koriste skoro sve distributivne mreže dostupne na tržištu kako bismo ponudili najoptimalnije rješenje za Vas. Uz korištenje voznog parka drugih renomiranih distributera, robu dostavljamo i kroz vlastiti vozni park pod nazivom Jetex, kojim radimo hitne dostave u roku od 90 minuta, ili dostave u istom danu (Same Day Delivery), te klasične dostave paketa i paleta u roku od 24h, 48h, 72h na području cijele Hrvatske.

Na našu distribuciju se možete osloniti, kod nas imate sve usluge na jednom mjestu.

Specifične isporuke

Dostava do pojedinih kupaca je specifična i zahtjeva drugačiji pristup jer primatelji (npr. trgovački lanci Drogerie Markt, Metro, Getro, Konzum, Plodine, Pevec, Kerum, Špar) imaju sofisticirane logističke procese, ali ne jednake jedne drugima, tako da njihovi dobavljači tj. naši klijenti, moraju imati svoj sustav (naš sustav) prilagođen svakome od njih. Rok dostave je po principu 24 ili 48 sati od naloga primatelja, a sve je upravljano našim WHS (Windows Home Server) sustavom i popraćeno od strane našeg odjela distribucije. Transportne jedinice u pravilu su paletne i paketne, ali moguće je organizirati distribuciju i bilo kakvog drugog transportnog pakiranja.

Hitna gradska dostava

S ponosom Vam predstavljamo Jetex dostave – brend tvrtke Integralog d.o.o. pod kojim pružamo jedinstvene usluge hitnih gradskih dostava po sistemu ”od vrata do vrata”.

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam čak četiri vrste hitne dostave:

 1. Motodostava (dostava mopedom)
 2. Autodostava (dostava automobilom)
 3. Kombi-dostava (dostava kombi-vozilom)
 4. Hitna međugradska dostava (automobilom i kombi-vozilom).

Zašto se za usluge hitnih gradskih dostava obratiti baš Jetex dostavama?

 Brojne su posebnosti i pogodnosti naših usluga, a ovdje navodimo samo neke od njih:

 1. cjelodnevno radno vrijeme od 8:00 do 19:00 h,
 2. dostupnost 6 dana u tjednu (subotom do 15 h),
 3. dostupnost tijekom cijele godine,
 4. otpornost na (ne)vremenske uvjete,
 5. mogućnost narudžbe dostave on-line narudžbenicom, koju zaprimamo u realnom vremenu,
 6. standardni rok dostave je 90 minuta od poziva, za ekstrahitne dostave nudimo tarifu JET EXTRA 60 (dostava u roku od 60 minuta),
 7. povoljne cijene usluga,
 8. pregledna mjesečna faktura,
 9. fleksibilnost u zahtjevnijim situacijama,
 10. profesionalno opremljeni, uniformirani dostavljači s akreditacijama.

Za više informacija posjetite našu internetsku stranicu na adresi jetex.hr ili nam se obratite putem kontakt forme.

Na sve Vaše upite rado ćemo odgovoriti u najkraćemu mogućem roku.

SDD - Same Day Delivery

Novost na hrvatskom tržištu, naša SDD usluga je posebno skrojena prema potrebama web shop-ova i trenutno je, osim nas, ne nudi nitko na hrvatskom tržištu!

Naime, pošto i sami prakticiramo on-line kupovinu, njena jedina negativna strana nam je, kao vjerojatno i Vama, ali i svima drugima, vrijeme dostave pojedinog proizvoda – koje najčešće iznosi od 2 do 5 dana.

Smatramo da bismo ovim našim rješenjem dali jednu novu dimenziju Vašoj online trgovini i ponudi, ali i online trgovini i

ponudi općenito, gdje kupac za malu razliku u cijeni dostave, kupljeni proizvod dobiva „odmah“ (ili barem/najkasnije u toku istog dana), a što je već neko vrijeme ustaljena praksa u svjetskim metropolama (obuhvaćen je sam grad + „Metropolitan Area“) !

Za više detalja o ovoj usluzi molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme ili slanjem mail-a na mario.olujic@integralog.hr , te Vam za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju.

Odlično za Vaše poslovanje

Za Vas obavljamo:

 • hitne dostave u roku od 90 minuta
 • dostave u istom danu (Same Day Delivery)
 • klasične dostave paketa i paleta u roku od 24h, 48h, 72h na području cijele Hrvatske.

Na našu distribuciju se možete osloniti, kod nas imate sve usluge na jednom mjestu

JER MI PREDSTAVLJAMO VAS

Svjesni smo da Vas kao naručitelja predstavljamo na adresi primatelja Vaših pošiljaka, te da osim same profesionalnosti dostavljača, posvećujemo veliku pozornost i resurse na vlastiti vozni park kojemu je prosječna starost 1,5 godina, te da su naši dostavljači profesionalno opremljeni i uniformirani u skladu našeg vizualnog  identiteta.